Auto 1 Iulie 2010 00:05
Dacia organizeaza evenimentul Offroad Experience prin care vrea sa arate tuturor ce poate Duster in teren accidentat.

Modelul Duster de la Dacia a impresionat pana acum, in testele facute de presa si clienti, la capitolul offroad. SUV-ul autohton, care imprumuta de la Nissan sistemul 4x4 a aratat ca este putin mai mult decat un SUV de sosea cu capacitati medii in teren greu, descurcandu-se mai bine decat se asteptau multi cunoscatori.

Dacia Duster este disponibil, in versiunile 4X2 si 4X4, cu o motorizare pe benzina - 1.6 16v 110 CP precum si cu doua motoare diesel - 1.5 dCi de 85 CP si 1.5 dCi de 105 CP. Cutia de viteze este manuala, cu 6 trepte, iar transmisia are 3 programe de lucru:

- 4x2, cand se ruleaza pe suprafete buna, cu aderenta buna, pentru a reduce consumul de combustibil
- Auto, caz in care puterea este distribuita celor doua punti in funtie de aderenta, dupa indicatiile unui sistem electronic.
- 4x4 Lock, in acest caz puterea fiind distribuita in mod egal celor doua punti, acesta fiind modul utilizat pentru conditiile grele de rulare.

Evenimentul Dacia Offroad Experience va avea loc de maine pana duminica, intre orele 12 si 20, in parcarea de la Baneasa Shopping City. Dacia a montat aici un traseu offroad artificial prin care regasesc o mare varietate de obstacole menite sa evidentieze capacitatile de trecere si motricitatea modelului Duster. De asemenea se anunta tombole si premii acordate pentru diferite concursuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.