Desi suntem in coada Europei la numarul de km de autostrazi, le vom plati si pe cele 3 pe care le avem deja. Pentru ca deplasarea decenta se plateste.

In tara asta unde infrastructura este la pamant, iar aglomeratia si accidentele la ordinea zilei, avem doar doua autostrazi (nu prea) mari si late, singurele pe care ne putem deplasa relativ decent, fara sa facem 200 km in 4 ore. Dupa ce ca sunt doar doua (3, daca punem la socoteala cei 50 km ai autostrazii Turda – Gilau), vom plati taxe pentru a le folosi! Asa s-a gandit Guvernul, care in curand ne va impozita probabil la kilometrul facut cu masina.

Da, in afara Germaniei, toate celelalte tari europene au taxe pentru autostrada, dar au si autostrazi! Le cer soferilor bani pentru a merge pe autostrada, dar au o retea intreaga, care iti permite sa ajungi rapid unde vrei. Si mai au si drumuri nationale bune, pentru cei care vor sa evite taxa si nu se grabesc. Deci, ei cer niste bani, dar si ofera ceva.

Acum, noua ni se vor lua niste bani, fara a ni se oferi nimic. Ba mai mult, noi platim deja celebra rovinieta, care va ramane... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.