Citroen face ceea ce Volkswagen a facut acum mai multi ani. Intra in clasa de lux, cu un model care - la nivel de concept - arata extraordinar.

Seful Citroen de pe zona Asiei a anuntat ca francezii au dat deja unda verde pentru productie conceptului Metropolis, unul care arata suficient de spectaculos incat sa atraga atentia in orice segment ar activa. Si va “lupta” la varf, in clasa de lux.

Bine, versiunea de serie va arata poate ceva mai cuminte, iar numele va fi cel mai probabil DS9, adica cel mai luxos, cel mai tehnologizat si cel mai scump Citroen produs vreodata.

Va intrebati probabil ce sanse are Citroen in clasa de lux, alaturi de BMW, Mercedes si Audi. Absolut nici una, in Europa. La fel cu n-a avut si nici nu va avea Phaeton, modelul cu care VW a incercat marea cu degetul. Dar stiti ca Phaeton supravietuieste, si asta datorita pietelor asiatice, in special celei chineze.

Ei bine, asta e strategia si cu modelul Citroen, bazat pe conceptul Metropolis. Piata chineza, unde clientii de masini de lux s-au inmultit ca... citeste articolul integral pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.