Una dintre cele mai dorite masini, in Romania, adica noul VW Passat, va debuta in scurt timp pe piata autohtona. Iata la ce preturi.

Ne intereseaza in mod deosebit preturile, pentru ca posturile despre noul VW Passat au fost destul de acide din partea mea si s-a lasat cu multe comentarii cand am scris ca imi place mai mult Kia Optima.

Acum avem noutati si anume preturile modelului Passat in Romania. Masina va fi disponibila in showroom-uri pana la sfarsitul acestui an.

Dupa cum stiti, vechiul Passat avea ca motor entry-level un 1,6 litri, benzina, de 102 CP, despre care multi au spus ca nu facea fata pe masina dealtfel nu chiar foarte usoara. Ei bine, noul Passat are ca motor de baza propulsorul de 1,4 litri TSI care produce 122 CP, acesta fiind si cel mai ieftin model Passat disponibil. Pretul incepe de la 20.393 euro.

Volkswagen mai ofera pentru Passat inca doua motoare pe benzina, cel de 1,8 litri TSI, de 160 CP, al carui pret pleaca de la 22.517 euro si motorul de 2 litri TSI cu 211 CP la pretul de 28.923 euro.

Cel mai mic diesel (1,6 TDI – 105 CP) incepe de la... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.