Care este cel mai apreciat muscle car? Chevrolet Camaro, care a detronat, dupa 25 de ani, legenda Ford Mustang.

Chevrolet a avut un an bun in 2010, constructorul american reusind sa vanda un total de 1,6 milioane de masini. Ma rog, americanii se lauda cu mai multe cresteri, la anumite modele si cote de piata, dar ce este mai important consta in faptul ca Chevrolet a castigat o batalie de imagine cu Ford.

Adica, modelul Camaro a surclasat clar Mustang-ul celor de la Ford. Si nu este putin lucru, Mustang-ul fiind pana acum preferatul americanilor in segmentul muscle car. Reusita celor de la Chevrolet este cu atat mai importanta din cauza faptului ca este prima data in ultimii 25 de ani cand Camaro reuseste sa depaseasca Mustang. Chevrolet pluseaza, spunand ca au reusit sa treaca de Mustang in conditiile in care n-au avut la dispozitie si versiunea cabrio a lui Camaro, care va fi disponibila incepand cu primele luni ale acestui an.

In 2010, Chevrolet a vandut... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.