La capitolul masini premium, majoritatea romanilor cumpara BMW. Afla ce modele au fost cele mai vandute si cum s-au descurcat primele hibride BMW in Romania.

E vremea bilanturilor si fiecare se lauda cu realizarile de anul trecut. Iar cei de la BMW au satisfactia ca au performat cel mai bine in 2010, in segmentul premium.

Comunicatul de presa ofera cifre foarte interesante, cu vanzari generale, la nivel de marca, dar si vanzari pe modele, astfel incat vedem cum au fost primite de romani cele mai noi lansari ale marcilor BMW si Mini.

Asadar, BMW, Mercedes sau Audi? In Romania in mod clar a castigat BMW, in anul care a trecut. Marca bavareza a vandut 1.574 de unitati in 2010 si are o cota de piata de 31% in segmentul premium.

BMW X5 este cel mai bine vandut model BMW in Romania, cu 395 de unitati livrate in 2010. Nu departe, a fost modelul... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.