Volkswagen va lansa curand, poate chiar la finalul acestui an, un model hibrid de clasa mini care va consuma 3 litri/100 km.

Nu cu mult timp in urma v-am spus despre conceptul VW XL1, despre care nemtii spun ca afiseaza un consum de 0,9 litri/100 km. Multi ati spus ca un asemena consum nu poate fi obtinut in conditii reale si ca masina arata destul de ciudat.

Poate ca este adevarat, tocmai de aceea VW va prezenta o versiunea realista a acestui concept, de fapt va imprumuta partea tehnica a acestuia unui alt model, care ar putea debuta chiar spre finalul acestui an.

Vorbim despre un nou model VW, care se numeste Up si care a fost prefigurat deja de un concept cu acelasi nume. Masina, una de clasa mini, este un fel de inlocuitor pentru VW Lupo si va fi cel mai mic VW din gama. Acest Up (care s-ar putea numi Up blue-e-motion in versiune de serie) ar urma sa primeasca tehnologia conceptului XL1. Adica un motor diesel cu 2 cilindri, de 0,8 litri. Practic, acest motor este obtinut prin “taierea”... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.