Ferrari 458 Challenge, o masina care nu poate circula pe drumurile publice, a convins 3 romani sa plateasca cash peste 200.000 euro.

Stiu ca suntem genul ala de tara in care se cumpara mai multe Ferrari-uri decat in statele dezvoltate, dar asta chiar m-a surprins.

Forza Rossa, importatorul Ferrari in Romania a anuntat ca a vandut deja 3 exemplare Ferrari 458 Challenge si ca mai exista 2 doritori pentru care s-ar putea sa nu mai existe masini, deoarece productia este limitata.

Tineti cont de faptul ca 458 Challenge nu este o masina de strada! Nu poate fi inmatriculata, practic nu poate rula in Romania. Bolidul italian este facut special pentru circuite, iar dupa cum bine stiti in Romania nu exista asa ceva.

Deci oamenii astia, care au platit (cash!) peste 200.000 euro nu vor putea... citeste continuarea pe Motorstory.ro + Concurs!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.