Accelereaza de la 0 la 100 km/ in doar 3,2 secunde. Si totusi are un consum mediu mai mic decat al unei masini de clasa mica - noul Porsche 918 Spyder!

Gata, este cat se poate de oficial! Porsche va construi cea mai scumpa masina din propria gama, una dintre cele mai rapide din lume, dar al carei consum este incredibil de mic. Este vorba de Porsche 918 Spyder, cred ca cea mai rapida hibrida supersport din lume.

Nemtii au anunta ca bolidul, pe care l-am admirat in versiune concept, va intra in productia de serie.
O serie mica, doar 918 unitati urmand sa fie produse. Iar Porsche nu vinde inainte de a arata publicului, doar clientilor speciali, cum fac cei de la Ferrari. Asa ca, incepand de astazi, se pot plasa comenzile, trebuie doar sa te incadrezi in primii 918.

Sa va amintesc cam ce poate face Porsche 918 Spyder. La nivel de design este un fel de Carrera GT (masina cu un sunet absolut fenomenal), iar tehnic este … foarte performant si hibrid. Bolidul are in fata puntii spate un V8 conventional, de peste 4 litri (asa spune Porsche), care produce circa 500 CP. Supercar-ul german mai are insa doua motoare electrice, cate unul pe... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.