Ford se lauda cu cel mai economic model compact fara sistem hibrid. Doar un turbodiesel atent preparat de ingineri face posibil un consum record.

Ford a prezentat astazi modelul Focus Econetic, cea mai economica versiune a gamei, dar si cel mai economic model compact non-hibrid din Europa. Am mai scris despre Focus Econetic, dar acum avem specificatiile finale.

Ford Focus Econetic a primit o serie de modificari aerodinamice si tehnice, dupa aceeasi reteta ca si versiunile similare ale altor constructori. O multime de modificari au fost facute si propulsorului turbodiesel de 1,6 litri Duratorq TDCi, care produce 105 CP. Un nou sistem de injectie, combustie mai eficienta, racire mai buna, modificari ale softului care gestioneaza functionarea motorului si altele.

Toate acestea au dus la obtinerea unui consum mediu de doar... citeste mai multe despre Ford Focus Econetic pe Motorstory!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.