Va tenteaza o masina de lifestyle? Aveti cateva la dispozitie, iar cea mai noua este chiar celebra "Broasca", care tocmai a schimbat generatia.

Noul Volkswagen Beetle s-a lansat in Romania si avem acum acces la lista de preturi si echipamente. O masina despre care am spus inca din vara ca-mi place, una de lifestyle, de la care nemtii spera la mai mult decat cu generatia anterioara.

“Broscuta” moderna pastreaza alura legendara (care o si defineste), dar schimba mai multe detalii fata de modelul anterior. Este mult mai moderna, cu mai mult stil si, spun nemtii, cu un plus de masculinitate. Am mai spus, eu n-o vad chiar masculina, in nici un caz la nivelul la care este Mini.
Daca stiti cam ce vrea VW cu aceasta masina nu veti fi prea mirati de nivelul preturilor. Nu se vrea in nici un caz.... afla preturile noului VW Beetle de pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.