Auto 20 Ianuarie 2012 01:20
Opel vrea sa vanda masini cat mai eficiente, asa ca introduce GPL-ul si pentru modelul Astra, motorul vizat fiind cel de 1,4 Turbo.

Va amintiti ca mie nu-mi plac neaparat instalatiile GPL pe anumite modele. Din mai multe motive. Iata insa ca, avand in vedere pretul tot mai mare al benzinei, tot mai multi producatori ofera oficial instalatii GPL, montate din fabrica.

Si nu mai vorbim de Dacia sau de anumite modele utilitare, ci de masini noi, cu pretentii de imagine si cu motoare moderne. E adevarat ca, desi (probabil) mai scumpe, sistemele de alimentare cu GPL montate din fabrica sunt de preferat. Dintr-un motiv foarte simplu. Masinile si motoarele sunt testate de constructor cu aceste sisteme GPL.

Opel, constructor care vinde de ceva ani astfel de motoare, face pasul si ofera alimentare cu GPL pentru unul dintre cele mai moderne... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.