Masina a fost cumparata la un pret cu mult peste cel al uzinei in cadrul unui eveniment de caritate.

Elton John a organizat un bal de caritate la resedinta sa, eveniment in cadrul caruia a avut loc si o licitatie la care un Rolls Royce Drophead Coupe a fost vandut cu suma de 1.180.000 euro, in conditiile in care masina costa aproximativ 400.000 euro. Cumparatorul a dorit sa ramana anonim si va intra in posesia masinii la sfarsitul verii.

Balurile de caritate White Tie si Tiara Ball, ajunse la a noua editie, au fost organizate anul acesta cu scopul a strange bani pentru fundatia lui Elton John care lupta impotriva maladiei SIDA. In cadrul evenimentului s-au strans peste 6 milioane de lire sterline, adica aproape 9 milioane de euro.

Drophead Coupe este noua decapotabila de superlux a celor de la Rolls Royce si a intrat recent in fabricatie la uzina din Goodwood. Masina dispunde un motor V12 de 6,75 litri care dezvolta 453 CP si 720 Nm si permite o acceleratie 0-100 km/h in 5,7 secunde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.