Ford a prezentat deocamdata doar o fotografie si pastreaza surpriza pentru Frankfurt.

Crossover-ul se numeste Kuga si face parte din linia de modele pentru Europa. Masina va fi disponibila incepand cu prima parte a anului viitor si promite un limbaj estetic indraznet, integrat in ceea ce Ford denumeste "kinetic design".

Ford Kuga: un nou crossover de la Ford

"Cu lansarea modelului Kuga ne tinem promisiunea pe care am facut-o la Salonul Auto de la Paris din 2006: sa dezvoltam un model deosebit, bazat pe conceptul Ford iosis X, in mai putin de doi ani", a spus John Fleming, presedinte si CEO al companiei Ford of Europe.

Despre Kuga se stie doar ca va avea tractiune 4x4 si va miza pe un bun comportament pe sosea, abilitatile in teren greu fiind pe planul doi.

La Salonul Auto de la Frankfurt, Ford va arata modelul de preproductie, urmand ca fabricarea in serie sa debuteze la scurt timp. Productia se va desfasura la uzina Ford din Saarlouis, Germania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.