Coreenii mai pregatesc o surpriza in lupta lor de a-si face loc printre cei ce domina clasa compacta.

La Frankfurt va fi expusa, in premiera, versiunea in trei usi a celui mai important model din gama Kia la ora actuala. Masina se va numi Pro-cee’d si va fi asamblata tot la uzina din Slovacia, alatura de versiunea in 5 usi si de cea break.

Oficialii coreeni sunt foarte entuziasti in privinta noului model despre care cred ca va fi o tentatie insemnata pentru clientii tineri, care nu au luat in calcul brandul Kia pana acum. Pro-cee’d este proiectata pentru a fi mai lunga, mai lata si mai usoara decat cee’d.

Voi ce credeti? Va reusi Kia sa se impuna in clasa compacta? In Romania, cererea este mai mare decat s-a apreciat initial, iar modelul a fost primit favorabil de publicul din Europa datorita designului, echiparii si pretului. Nu in ultimul rand, masina se conduce mult mai bine decat orice alt model al marcii coreene. Dar e oare suficient pentru a afecta vanzarile modelelor Golf , Focus sau Megane?

Kia Pro-cee’d la Salonul de la Frankfurt


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.