Incepand cu luna august, clientii romani pot achizitiona noul VW Golf Variant, versiunea break a intemeietorului clasei compacte.

Aflat la al treia generatie, Golf Variant are o tinta clara: sa se impuna in peisajul breakurilor, la fel ca si versiunea hatchback in clasa compacta. E drept, in Romania, e putin probabil ca Variant sa faca vanzari record, dar pe pietele occidentale are toate sansele. Din 1993 pana in acest an, versiunile anterioare au totalizat vanzari de 1,2 milioane de exemplare, 660.000 de unitati fiind inmatriculate in Germania.

Noul VW Golf Variant este disponibil in Romania
Noul Golf Variant dispune de un spatiu pentru bagaje de 560 de litri, iar daca se pliaza bancheta din spate se ajunge la un volum de incarcare de 1.550 de litri. Aceste valori au fost posibile datorita faptului ca noul model este cu 16 cm mai lung decat predecesorul sau.

Noul VW Golf Variant este disponibil in Romania
Gama de motorizari este formata din propulsoare cu puteri cuprinse intre 102 CP si 170 CP. Sunt disponibile doua propulsoare diesel, unul de 1,9 litri (105 CP) si cel de 2 litri (140 CP). Motoarele pe benzina dezvolta 102, 122, 140 si 170 CP, clientii putand opta si pentru cutia de viteze DSG.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.