Pentru a proba calitatile Octaviei Scout, lansata la inceputul acestui an, cehii au organizat un test prin partea europeana si cea asiatica a Federatiei Ruse.

Pe parcursul a 17 zile, echipajele (formate din jurnalisti) celor 10 masini au de strabatut un traseu de 9.700 km, atat pe sosele, cat si prin terenul dificil din Siberia. Startul s-a dat din Piata Rosie din Moscova, iar finalul va fi la capatul celebrei TransSiberian Railway, scopul fiind acela de a testa durabilitatea si posibilitatile masinii in teren dificil. Cum un alt raliu, Transsyberia Rally, se desfasoara tot in aceasta perioada, cam pe acelasi traseu, este posibil ca cele doua sa se intalneasca prin pustietatile Siberiei.

Skoda Octavia iese in offroad

Octavia Scout este de fapt o Octavia Combi 4x4 care dispune de un pachet adaptat drumurilor grele. Scout are garda la sol mai mare, spoilere fata/spate speciale, bandouri de protectie laterala si scuturi solide pentru motor si transmisie.

Skoda Octavia iese in offroad
Marca ceha revine in Australia
Skoda a anuntat de curand ca revine pe piata din Australia, debutul fiind programat pentru Salonul Auto de la Sidney, in luna octombrie. Pentru inceput, cei 14 dealeri din toata tara vor putea livra modelele Roomster si Octavia, inclusiv versiunile RS. Australia este al cincilea continent pe care Skoda este prezenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.