In 2008 gama Logan va primi o noua versiune de caroserie, cea hatchback. Masina este disponibila deja la vanzare, sub brandul Renault, in America de Sud.

Renault a precizat ca Sandero este construit pe platforma lui Logan si va fi asamblat deocamdata la uzina din Curitiba, in Brazilia. Masina va fi disponibila pe piata din Brazilia din luna decembrie, urmand apoi sa fi lansata in Argentina.

De asemenea, cei de la Renault spun ca in Europa, un model derivat din Sandero va completa gama Dacia in 2008.

Renault Sandero - Viitorul Logan hatchback!
Practic, Sandero este un Logan hatchback caruia i s-a imprimat identitatea Renault prin intermediul partii frontale. Interiorul este cel de Logan, dar cu mici retusuri, cele mai evidente fiind la nivelul partii interioare a portierelor.

Logan hatchback (care nu se va numi neaparat Sandero) va avea partea frontala asa cum o stim de la celelalte versiuni Logan si probabil un spate asemanator cu al lui Sandero.

Renault Sandero - Viitorul Logan hatchback!

Sandero (si probabil si Logan hatchback) are o lungime de 4.02 metri si un portbagaj a carui capacitate este de 320 de litri (cel al lui Logan berlina are 510 litri). Francezii au anuntat deja ca masina va fi diponibila cu propulsoare dCi si pe benzina, deci gama de motorizari va fi probabil cea cunoscuta.

Ceea ce este interesant este ca Renault a anuntat ca Sandero va primi, pentru piata din Brazilia, un motor de 1.0 litru, alimentat cu biocombustibil (multe modele comercializate in Brazilia sunt alimentate cu biocombustibil).

Un alt detaliu interesant: bancheta spate a lui Sandero este rabatabila in proportie de 60:40 si asa va fi probabil si la Logan hatchback, avand in vedere ca portbagajul pierde aproape 200 de litri fata de berlina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.