Rolls Royce nu mai inseamna doar uriasa lumuzina Phantom. Britanicii vor oferi si un coupe de superlux, pe langa cabrio-ul recent lansat.

Se poate spune ca Rolls-Royce are deja o gama de modele. E drept ca toate deriva din modelul Phantom, dar se adreseaza unor oameni cu gusturi diferite care au totusi ceva in comun: foarte multi bani.

Coupe-ul, care va fi produs la uzina din Goodwood incepand cu vara anului viitor, va pastra in mare parte solutiile constructive ale limuzinei si ale cabrio-ului Drophead Coupe. Totusi, coupe-ul va fi mai scurt decat limuzina Phantom si vor exista modificari ale setarii suspensiei pentru o tinuta de drum mai sportiva, daca se poate spune asa avand in vedere dimensiunile masinii.

Rolls Royce va produce in serie un coupe
Motorizarea va fi asigurata de aceleasi V12 de 6,75 litri, care dezvolta o putere maxima de 453 CP si un cuplu de 720 Nm.

Rolls Royce va produce in serie un coupe
Coupe-ul celor de la Rolls-Royce a fost prefigurat de conceptul 101 EX, iar britanicii s-au decis sa inceapa productia de serie ca urmare a reactiilor pozitive fata de acesta.
Pretul noul model sa va situa intre cel al limuzinei si cel al lui Drophead Coupe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.