Celebrul om de televiziune a pregatit ceva special pentru show-ul de tuning SEMA.

Jay Leno iubeste masinile si cum banii nu sunt o problema pentru el isi permite destul de multe excentricitati in domeniu. Pentru acest an, Leno impreuna cu compania Pratt&Miller, cea care construieste versiunea Corvette C6R a pus la punct un model derivat din Corvette Z06 pe care l-au numit C6RS.

Masina dispune de un propulsor V8, din aluminiu, care dezvolta 600 CP si 790 Nm dintr-o cilindree de 8,2 litri. In comunicatul de presa, GM numeste propulsorul "small block", asta in conditiile in care capacitatea unui singur cilindru este de peste un litru!

Jay Leno si-a pregatit o masina de 600 CP!
In afara de puterea impresionanta a masinii, cel mai interesant aspect este ca motorul a fost modificat in asa fel incat sa foloseasca combustibil ecologic de tip E85, Leno vrand sa arate cu aceasta ocazie ca "supercar" si "combustibili alternativi" sunt doi termeni care nu se contrazic deloc.

Jay Leno si-a pregatit o masina de 600 CP!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.