Americanii sunt nerabdatori sa puna mana pe noul Dodge Challenger, o icoana in vremea musclecar-urilor.

Un nou muscle car pe soselele americane: Dodge ChallengerCei de la Dodge au cam fost luati prin surprindere. Noul Challenger, al carui debut pe piata este iminent, a starnit atat de mult interesul americanilor incat oficialii companiei isi fac probleme daca vor reusi sau nu sa onoreze intregul volum de cereri.

Un nou muscle car pe soselele americane: Dodge ChallengerMasina se bucura de atata interes pentru ca poarta un nume celebru, foarte inspirat ales, acum multi ani, dar si pentru ca arata extraordinar de bine. Nu exista inca poze cu versiunea de serie, dar aceasta nu va diferi prea mult de conceptul pe care il vedeti in pozele alaturate.

Un nou muscle car pe soselele americane: Dodge Challenger
Dodge planuia initial un numar de 5.000 de unitati, dar au lansat posibilitatea de precomenzi si s-au trezit cu peste 6.000 de cereri (cu garantie depusa) in primele doua zile, peste jumatate din acestea fiind facute numai in prima zi.

Aici gasiti o istorie completa a lui Dodge Challenger. Chiar daca nu aveti rabdare sa cititi tot, merita macar sa vedeti pozele cu modelele Challenger de-a lungul anilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.