Ferrari a anuntat ca de anul viitor va introduce in serie un element oferit pana acum doar optional pentru unele modele.
Masinile de top au nevoie de frane pe masuraConstructorul italian a anuntat ca toate modelele sale comercializate anul viitor vor dispune in echiparea de serie de frane din carbon si ceramica, aceasta fiind cea mai performanta tehnologie actuala in domeniu. Pana acum Ferrari a oferit acest tip de discuri de frana optional, contra unor sume care par mari luate ca atare dar care nu inseamna mai nimic daca le raportam la preturile cu 6 cifre ale masinilor constructorului italian.

Masinile de top au nevoie de frane pe masuraFranele ceramice au proprietatea ca disipa mai bine caldura decat unele clasice si anulaza practic efectul de fading resimtit dupa utilizarea intensa, aspect care intervine in general cand se ruleaza pe circuite de viteza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.