Intr-un episod al emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson se lasa condus de un BMW 330i pe circuit.

Se stie ca incercari de a realiza o masina care sa ruleze singura, fara interventia soferului, s-au facut acum mai multi ani. Experiementele de atunci si probabil si incercari mai recente au aratat ca se poate acest lucru, dar in conditii aproape imposibil de implementat pe drumurile normale.

Totusi, BMW a aratat ca a ajuns la un nivel tehnologic care permite unei masini sa ruleze singura. Germanii au pus la dispozitia celor de la Top Gear un exemplar 330i al carui complicat sistem de navigatie a "retinut" practic conformatia pistei la un nivel de detalii absolut extraordinar. Nu e vorba de o simpla "plimbare" intr-un regim de croaziera temperat, ci de un tur de circuit in forta, cu accelerari si frane puternice.

Senzatia trebuie sa fie absolut ciudata pentru ca este greu sa te abtii sa nu intervii asupra volanului si a franelor, dar cel putin in filmarea celor de la Top Gear masina nu a aratat nici un fel de ezitare.

Ramane o mica intrebare...de ce oare BMW nu s-a laudat mai mult cu aceasta realizare!?

Comunitatea SOTTO
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea SOTTO!
Sugestiile si parerile sunt binevenite!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.