Titlul constructorilor in WRC a ajuns la Ford, iar aceasta realizare merita sarbatorita cu o masina de strada pe masura campioanei din raliuri.

Ford pregateste versiunea de strada a masinii de raliuri!Ford a prezentat o poza care are rolul de a infierbanta imaginatia oricarui pasionat de hatchback-uri sportive. Constructorul pregateste versiunea RS a lui Focus, mai puternica decat ST-ul din prezent.

Debutul lui Focus RS este asteptat anul viitor si exista deja cateva speculatii cu privire la ce va avea sub capota. Se pare ca Ford va pastra propulsorul turbo de 2,5 litri al lui Focus ST, dar este de asteptat ca puterea maxima sa ajunga in jurul valorii de 280 CP, o crestere semnificativa fata de cei 225 CP ai lui ST.
De asemenea, supensia se anunta ca fiind un punct forte al masinii, asta pentru ca va fi mai rigida si mai bine setata fata de cea deja foarte buna a lui ST.

La nivel de design, RS va fi o versiune ceva mai blanda a masini din WRC, cu un spoiler fata impresionant, fante de aerisire pe capota si probabil si un eleron de senzatie.

Comunitatea SOTTO
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea SOTTO!
Sugestiile si parerile sunt binevenite!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.