Chevrolet va implini anul viitor visul multor impatimiti de masini din Statele Unite, in special al celor ce suspina dupa era muscle-car.
Legenda revine: Chevrolet CamaroConstructorul american Chevrolet a prezentat acum mai multi ani conceptul Camaro, dar a intarziat cu prezentarea versiunii de serie si asta in conditiile in care Ford Mustang, Dodge Charger si Challenger se vand si inca foarte bine. Dealtfel, in America se pare ca a revenit era numelor care au facut istorie in anii '70.
Chevrolet a prezentat doar doua poze ale versiunii Camaro de serie, dar acest lucru e suficient sa-i linistesca pe fanii modelul. Asta pentru ca masina de serie este aproape identica cu conceptul si arata extraordinar.


Legenda revine: Chevrolet CamaroRamane de vazut care va fi totusi preferata la general a americanilor, pentru ca exista diferente de abordare. In vreme ce Mustang, Charger si Challenger sunt masini noi, moderne, dar cu inspiratie evidenta din liniile modelele initiale, Camaro abordeaza o linie mai futurista, o noua viziune despre cum ar trebui sa arate un muscle-car in anul 2009 (anul in care va fi lansata versiunea de serie), in viziunea celor de la Chevrolet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.