Indienii de la Tata Motors au afirmat ca vor aduce modelul Nano si in Europa.

Cea mai ieftina masina din lume va veni si in EuropaPlanul indienilor este pe termen lung, pentru ca nu e vorba de actuala generatie a modelului de 2.500 de dolari. Tata Motors vrea sa aduca pe piata din Europa succesorul lui Nano, in 2012.

Indienii spun ca urmasul lui Nano va fi proiectat in asa fel incat sa respecte normele de poluare Euro 5 si sa treaca testele de siguranta conform standardelor europene.

Actuala generatie a lui Nano este destinata in primul rand pietei locale si in al doilea rand pietelor din Africa, America de Sud si Asia.

Cea mai ieftina masina din lume va veni si in Europa

Se pare ca Nano nu indeplineste deocamdata standardele europene de siguranta si emisii de noxe, astfel incat Tata Motors vrea sa intre in Europa cu succesorul acestui model.

Nano este echipat cu un propulsor construit din aluminiu, cu doi cilindri, de 623 cc, care dezvolta 33 CP. Motorul este alimentat prin injectie multipunct de benzina si este controlat de un sistem electronic de management. Propulsorul este amplasat in spate si tractiunea este tot pe puntea spate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.