BMW a prezentat modelul Hydrogen 7 in versiunea alimentata doar cu hidrogen.

BMW Seria 7 - alimentat doar cu hidrogenModelul Hydrogen 7 al celor de la BMW este deja cunoscut, mai ales din campaniile de promovare ale bavarezilor, mai multe staruri ale cinematografiei americane primind cate un exemplar pentru a da un exemplu de responsabilizare fata de problema poluarii.

BMW Seria 7 - alimentat doar cu hidrogenPana acum, Hydrogen 7 (care este de fapt un Seria 7) era alimentat fie cu benzina normala, fie cu hidrogen. Masina este una de serie asa ca merge foarte bine doar cu hidrogen, dar pana acum bavarezii au vrut sa se asigure ca, in cazul in care se intampla ceva cu sistemul de alimentare cu hidrogen sau apar probleme de autonomie, soferul trece pe sistemul de alimentare cu benzina.

Acum insa, BMW a lansat modelul Hydrogen 7 care functioneaza doar cu hidrogen, pe de o parte datorita faptului ca au mai multa incredere in tehnologie si pe de alta parte datorita maririi numarului statiilor unde se poate alimenta cu acest combustibil.

BMW Seria 7 - alimentat doar cu hidrogen
Motorul este unul V12 (cel de pe 760i), iar cel de la BMW spun ca nu exista modificarie in ceea ce priveste nivelul performantelor dinamice.
Nu exista emisii de CO2, iar celelalte noxe sunt la un nivel infim. Mai mult chiar, constructorul afirma ca Hydrogen 7 elibereaza o cantitate mai mica de (anumite) noxe, decat sunt in atmosfera in mod normal (afirmatia se refera in special la concentratia de monoxid de carbon).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.