Mazda3 Active ii tenteaza pe cei interesati cu o lista mai bogata de echipamente si preturi speciale.

Mazda comercializeaza o versiune speciala a modelului Mazda3Mazda3, cel mai bine vandut model al companiei nipone in Romania (276 de unitati in primele trei luni ale acestui an), este disponibil acum si in versiunea speciala Active. Prin intermediul acesteia, cumparatorii beneficiaza de dotari suplimentare si de un avantaj client de pana la 820 euro.

Mazda3 Active este mai atragatoare si mai sportiva, ca urmare a schimbarilor efectuate atat la exterior, cat si in habitaclu. Linia caroseriei a fost completata cu stopuri iluminate prin LED-uri, cu proiectoare pentru ceata, precum si cu un pachet de accesorii sport ce include bare de protectie redesenate si un eleron integrat.

Noua versiune beneficiaza si de un nivel crescut de confort, prin intermediul senzorilor de lumina si de ploaie, al instalatiei audio cu CD player si adaptor pentru iPod, precum si al sistemului de cruise control pentru versiunile echipate cu motoare diesel.

Pentru versiunea Active sunt disponibile trei variante de motorizare:

- 1,6 litri benzina (105 CP): Pret – de la 16.769 euro
- 1.6 litri turbodiesel (110 CP): Pret – de la 18.792 euro
- 2 litri turbodiesel (143 CP): Pret – de la 19.982 euro

Preturile sunt cele cu toate taxele incluse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.