Masina este deja gata, dar cei de la Fiat nu au anuntat-o ca versiune de serie.

Fiat pregateste un hot hatch: Grande Punto TurboFiat a prezentat, in cadrul unui eveniment de familiarizare si fidelizare a clientilor, desfasurat la Interlagos (Brazilia) o noua versiune a modelului Grande Punto. Este vorba de Grande Punto Turbo, un model ce dispune de un propulsor pe benzina, cu cilindreea de 1,4 litri, care dezvolta 155 CP cu ajutorul unui turbocompresor.

Motorul este de fapt o versiune optimizata a celui regasit deja in gama Grande Punto - care dezvolta "doar" 120 CP.

Fiat pregateste un hot hatch: Grande Punto TurboItalienii au spus ca masina este doar un experiment si nu este programata pentru productie de serie, dar cei de la WordCarFans spun ca este greu de crezut ca Fiat aduce la un eveniment un automobil perfect functional, in 4 exemplare, care este pus la dispozitia publicului, dar care sa nu fie produs in serie.

Cel mai probabil Fiat Grande Punto Turbo va debuta pe piata anul acesta si va fi cea mai puternica motorizare din gama Grande Punto - evident cu exceptia versiunii Abarth.

Fiat pregateste un hot hatch: Grande Punto Turbo


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.