Dacia aplica reduceri de pana la 1.000 euro pentru a lichida stocul cu modelul anterior Logan berlina, imediat dupa ce compania a lansat noul Logan restilizat la acelasi pret cu modelul anterior, incepand de la 6.400 euro cu TVA, si o garantie de trei ani sau 100.000 de km.

Dacia aplica reduceri pentru a lichida stocul cu modelul anterior Logan berlina, pentru orice comanda efectuata in perioada 1 iulie - 4 august 2008 pentru Logan berlina fabricatie 2007 se ofera un avantaj client de 1.000 euro cu TVA inclus, potrivit dealerilor marcii.

Dupa lansarea Loganului restilizat, Dacia aplica reduceri pentru modelul vechiDe asemenea, pentru un lot de vehicule echipate cu aer conditionat Logan berlina fabricate in 2008, clientii pot beneficia de o reducere de 500 euro cu TVA inclus, reprezentand contravaloarea aerului conditionat. Promotia se aplica pentru comenzile efectuate in perioada 1 iulie - 4 august 2008.

Pentru vehiculele Logan berlina Laureate cu instalatie GPL, Dacia ofera gratuit optiunea ABS. Oferta este valabila atat pentru motorizarea 1.4l cat si pentru cea de 1.6l.

Dacia a lansat pe 1 iulie noul Logan restilizat la acelasi pret cu modelul anterior, incepand de la 6.400 euro cu TVA, si o garantie de trei ani sau 100.000 de km. Noul Logan este cu 4 centrimetri mai lung decat modelul anterior.

Producatorul francez de automobile Renault a ajuns la un milion de masini Logan vandute pe plan mondial, atat sub sigla Dacia cat si Renault, de la momentul lansarii, din anul 2004.

Dupa lansarea Loganului restilizat, Dacia aplica reduceri pentru modelul vechiDacia a fost anul trecut brandul cu cea mai ridicata rata de crestere a vanzarilor in Europa, cu un avans de 85,9%, ca urmare a cererii mari pentru modelul Logan.

Anul trecut, vanzarile Logan pe plan mondial au urcat cu 48%, pana la 367.745 unitati, dintre care peste 137.000 au fost sub sigla Renault, iar restul sub sigla Dacia.

Citeste tot articolul pe Wall-Street.

Citeste si alte articole pe Wall-Street:

1. Fiat Siena va fi concurent cu Logan in Iran incepand din toamna
2. AvtoVAZ si Renault planuiesc sa asambleze modele Lada in 2010
3. Chrysler inchide o fabrica de minivanuri si reduce productia de camioane


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.