Daca iti place sa vorbesti despre masini SOTTO este site-ul auto care iti trebuie.

Asa cum ati observat deja, SOTTO trece printr-o serie de schimbari. Sunt schimbari pe care le facem pentru cititorii nostri, pentru voi, si ne propunem ca site-ul sa fie mai atractiv si mai usor de utilizat, in asa fel incat voi sa reveniti cu placere.

De asemenea vrem sa imbunatatim comunicarea intre membrii comunitatii SOTTO, asa ca am lansat o noua versiune a forumului. Mai intuitiva, mai atractiva si speram sa fie si mai utila. Va invitam asadar pe forum, locul unde va puteti cunoaste mai bine si unde puteti scrie tot ce doriti legat de domeniul auto.

- Aveti la dispozitie sectiunea Jurnal de bord unde va puteti prezenta masina si unde puteti spune cat de multumiti sunteti de achizitia facuta, cum se comporta, ce probleme aveti cu ea sau cat va costa reviziile.

- Puteti scrie despre cele mai noi lansari in Romania

- Daca sunteti pasionati de design sau pur si simplu va intereseaza ce fel de masini vom conduce in viitor, va invitam in sectiunea Concepte.

- In sectiunea Supercar puteti discuta despre bolizii care va plac cel mai mult sau ne puteti semnala ce supermasini ati vazut prin Romania.

- Daca va place un kit de tuning sau vreti sa discutati despre tot ce inseamna modificari operate unei masini aveti la dispozitie sectiunea Tuning - zona care speram sa devina un loc de "intalnire" al pasionatilor.

Va invitam asadar sa explorati noul forum al comunitatii SOTTO si bineinteles ca asteptam cu interes sugestiile voastre.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.