Renault a lansat SUV-ul Koleos in Romania cu preturi cuprinse intre 21.100 euro si 30.351 euro, inclusiv TVA, a anuntat compania.

Renault a lansat Koleos in Romania cu preturi de la 21.100 euroNoul vehicul este primul crossover 4x4 Renault. Renault Koleos a obtinut cinci stele la testele de siguranta EuroNCAP.

Gama de motorizari Renault Koleos cuprinde versiunile cu 150 CP si, respectiv, 175 CP ale propulsorului 2,0 dCi si motorul pe benzina de 2,5 litri ce dezvolta 170 cai-putere.

Koleos esre disponibil in trei versiuni de echipare, Expression, Dynamique si Privilege.

Hayonul are dubla deschidere, bancheta posterioara se rabateaza automat.

Renault a lansat Koleos in Romania cu preturi de la 21.100 euroTractiunea 4x4 este gestionata automat de sistemul All mode 4x4 care a debutat pe noul Nissan X-Trail, acesta oferind soferului si posibilitatea de a opta, manual, intre tractiunea fata si cea integrala.

Renault Koleos este fabricat in Coreea, la uzina Busan, fiind primul model Renault produs de Renault Samsung Motors, o structura detinuta in proportie de 80,1% de catre Renault.

Principalii concurenti ai lui Koleos sunt VW Tiguan, Opel Antara, Chevrolet Captiva.

Renault a lansat Koleos in Romania cu preturi de la 21.100 euro

Renault a lansat Koleos in Romania cu preturi de la 21.100 euro

Sursa: Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.