Se pare ca Ferrari lucreaza la o versiune Spider pentru cea mai dinamica masina a sa.

Ferrari pregateste versiunea Spider a lui 430 ScuderiaIn ultimul timp au aparut mai multe zvonuri conform carora Ferrari ar pregati o versiune Spider a celui mai sportiv model al sau, 430 Scuderia. Ideea initiala a celor de la Ferrari era sa produca 300 de exemplare F430 Scuderia, dar daca va aparea si versiunea Spider acest volum de productie va fi depasit.

Ferrari pregateste versiunea Spider a lui 430 ScuderiaFerrari 430 Scuderia este cel mai sportiv model al italienilor in momentul de fata. Nu este cel mai puternic, dar face minuni pe circuite datorita greutatii reduse cu 100 kg fata de modelul din care deriva, puterii mai mari si tehnologiei, care este destul de apropiata de cea din Formula 1. Masina dezvolta 510 CP/8.500 rpm din propulsorul V8, accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3,7 secunde si are un raport de 2,45 kg/CP.

Ferrari pregateste versiunea Spider a lui 430 ScuderiaEi bine, tocmai la acest ultim raport este problema daca Ferrari va lansa un model 430 Scuderia Spider. Se stie ca o decapotabila are nevoie de ranforsari suplimentare pentru rigidizare, iar aceste ranforsari vin la pachet cu o crestere in greutate. Cei de la autoblog.it, site de la care a plecat informatia spun ca Ferrari lucreaza la un hardtop retractabil, solutie care ar creste greutatea cu aproximativ 70 kg. Asta in conditiile in care italienii au facut eforturi pentru a reduce greutatea cu 100 kg in cazul coupe-ului.

Sursa: worldcarfans.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.