Renault a publicat un plan detaliat de concedieri, care va ajuta compania sa isi atinga tintele de profit, chiar daca a abandonat recent un plan ambitios de crestere a vanzarilor, in contextul scaderii vanzarilor de pe piata auto.

Sindicatul CGT, unul dintre cele mai mari din Franta a cerut organizarea unei greve de o zi, joi, in semn de protest din cauza concedierilor, la care se estimeaza ca vor fi 4.800 de participanti.

Renault publica un plan de concedieri din cauza problemelor de pe piata autoOficialii celui de al noualea grup auto din lume dupa vanzari se intrunesc la sediul companiei de la Boulogne Billancourt, ca sa discute detaliile planului. Renault are aproape 134.000 de angajati. Un comunicat oficial va fi publicat mai tarziu.

Renault publica un plan de concedieri din cauza problemelor de pe piata autoLa cateva strazi de locul unde au loc discutiile acestora, Renault a aratat ca personalul sau comercial face prezentari interne ale noului model Megane, care va fi prezentat in octombrie la Salonul Auto de la Paris.

Modelul va concura cu noul Golf al Volkswagen, prezentat luni in Islanda, ocazie cu care directorul executiv al Volkswagen, Martin Winterkorn, a spus ca in 2009 conditiile de pe piata auto s-ar putea deteriora.

Renault publica un plan de concedieri din cauza problemelor de pe piata autoRenault nu este singurul producator auto care face concedieri si care isi revizuieste in jos planurile de productie, in contextul incetinirii cresterii economice de pe pietele inetrnationale si al scumpirii otelului si petrolului, ce scad increderea consumatorilor.

Citeste articolul integral pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.