General Motors Southeast Europe, importatorul Opel in Romania, a lansat a doua generatie a modelului Opel Agila, la preturi incepand de la 8.277 euro fara TVA.

Opel Agila a fost lansat in RomaniaAgila vine cu trei versiuni de motorizare, 1,0 litri benzina si 65 CP la un pret de 8.277 euro fara TVA, 1,2 litri benzina si 86 CP la un pret de 8.739 euro fara TVA, 1,3 litri turbodiesel si 75 CP la un pret de 10.798 euro fara TVA.

Cele doua motoare pe benzina sunt furnizate de partenerul Suzuki, iar cel diesel este dezvoltat de GM Powertrain.

Motorul diesel atinge o viteza maxima de 165 km/h si accelereaza de la zero la 100 km/h in 13,9 secunde, consuma in medie 4,5 litri la 100 km si are emisii de 120 g CO2/km.

Capacitatea standard a modelului Agila pana la hayon este de 225 de litri, iar in urma rabatarii banchetei spate ajunge la 1050 litri.

Automobilul urban este cu douazeci de centimetri mai lung, cu sase centimetri mai lat, dar cu sapte centimetri mai scund decat predecesorul sau.

Opel Agila a fost lansat in RomaniaNoul Opel Agila, mini-monovolum cu cinci usi si cinci locuri, este disponibil in Romania in varianta Enjoy avand ca dotari radio CD cu MP3, comenzi sistem audio pe volan, computer de bord, ABS, proiectoare ceata, servodirectie, geamuri electrice fata, airbag-uri sofer si pasager, inchidere centralizata cu telecomanda.

Modelul anterior Opel Agila s-a vandut in peste 440.000 de unitati.

Citeste articolul integral pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.