Se stie ca masinile si sexul sunt la fel de importante pentru barbati, iar barbatii stiu ca si femeile le apreciaza in egala masura.

Inchipuie-ti ca ai o masina cu motor de 1,6 litri si 100 CP. E bine, merge, dar de multe ori ai vrea mai mult. De fapt, simti nevoia de mai mult si nu-ti permiti alta. Ce poti face in situatia asta? O imbunatatesti pe actuala! Un filtru de aer sport, o evacuare mai performanta, ceva modificari la electronica si o sa simti diferenta.

Entran DUO – Un fel de Ferrari al vietii sexualeCam asta face si Entran Duo cu viata ta sexuala. O imbunatateste. Poate esti tanar si nu ai “probleme” in mod normal, dar traiesti in secolul vitezei si simti asta in viata de zi cu zi, dar si in pat. Stresul, alergatura zilnica necesara din dorinta de a trai mai bine lasa urme.

Nu mai este nevoie sa-ti spuna cineva cat de importanta este o viata sexuala activa si traita la intensitate mare. Ca si in cazul alimentatiei, pentru o viata sexuala cat mai armonioasa avem nevoie de suplimente, iar Entran Duo este exact ce iti trebuie la acest capitol.

Entran DUO – Un fel de Ferrari al vietii sexualeEntran Duo este un produs din gama Entran, formulat pentru imbunatatirea vietii sexuale a cuplului, care in acelasi timp aduce beneficii starii generale de sanatate si permite o functionare mai buna a organismului in conditii de stres cotidian ridicat, atat pentru femei cat si pentru barbati.

Entran Duo se recomanda in urmatoarele cazuri:
- pentru imbunatatirea performantei sexuale;
- pentru cresterea libidoului si a fertilitatii ambelor sexe;
- in stari de astenie generala si/sau sexuala;
- pentru cresterea capacitatii de efort si a rezistentei la stres;

Compozitie: fiecare capsula contine: pulbere de Maca 650 mg, acid ascorbic 56,25 mg, extract de guarana 10% 35 mg, vitamina E 20 mg.

Maca este o planta originara din Anzii Peruvieni si este folosita de peste 2000 ani pentru cresterea vitalitatii, nivelului de energie, cresterea capacitatii de efort fizic si de adaptare, in special la mediu stresant. De asemenea este bine cunoscuta si utilizata pentru stimularea functiei sistemului reproductiv, atat la barbati cat si la femei.

Guarana este intrebuintata pe scara larga in America de Sud, in special Brazilia pentru efectele pozitive pe care le exercita asupra starii generale: imbunatatirea energiei si a bunei dispozitii, a memoriei si a vitezei de reactie.

Vitaminele C si E au roluri multiple in organism: antioxidante, antiinflamatorii, protectori ai vaselor de sange, mentinerea functionalitatii si regenerare tisulara.

Entran DUO – Un fel de Ferrari al vietii sexuale
Mod de administrare: Doza recomandata este 2-3 capsule/zi (1300 - 1950 mg); 2 capsule /zi la persoane cu greutate corporala sub 50 kg. A nu se depasi 4 capsule/zi. Durata curei poate varia in functie de organism, dar unele studii sugereaza o durata de 2-3 luni pentru efecte optime.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.