Roadsterul celor de la Opel a trecut prin mainile unor tuneri.

Opel GT by Lexmaul - mai puternic si mai agresivLexmaul este un tuner german specializat pe modele Opel. Ultima sa creatie vizeaza roadsterul Opel GT, o masina deja performanta si dedicata pasionatilor. Opel GT dispune de un propulsor de 2 litri, turbo, care provine de pe Astra OPC, Daca pe Asta OPC motorul dezvolta 240 CP, pe GT el ajunge la 264 CP. Si tot se poate mai mult, spun cei de la Lexmaul, care au umblat putin la electronica, au inlocuit esapamentul si au reusit sa scoata din motor nu mai putin de 312 CP. Cuplul maxim a crescut si el de la 353 Nm la 440 Nm.

Opel GT by Lexmaul - mai puternic si mai agresivSuspensia masinii a fost coborata cu 30 mm, iar jentile de serie au fost inlocuite cu unele de 20 inch pe fata si de 21 de inch pe spate. Din pacate germanii nu spun nimic despre cresterea performantelor, dar acestea ar trebui sa fie sensibil mai bune decat la versiunea de serie avand in vedere castigul de 48 CP.

Sursa: Carscoop


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.