Nu le-a luat prea mult timp celor de la Brabus sa deseneze un kit de tuning pentru noul E-Klasse, recent lansat.
Mercedes E-Klasse Brabus tuningGermanii s-au miscat repede si cu toate acestea reusesc sa impresioneze prin kitul tehnic pregatit pentru varful de gama (daca exceptam versiunile AMG) E 500. Inginerii au marit cilindreea propulsorului acestei variante de la 5,5 litri la 6,1, au instalat alte pistoane si un alt vibrochen, iar rezultatul consta intr-o crestere de putere de la 388 CP la 462 CP. Cuplul maxim a crescut la 615 Nm. Masina poate accelera acum de la 0 la 100 km/h in doar 4,7 secunde, iar viteza maxima ajunge la 305 km/h. Pentru a putea folosi cat mai eficient puterea motorului, Brabus ofera si un diferential cu alunecare limitata pentru puntea spate.
Mercedes E-Klasse Brabus tuningBrabus si-a pus amprenta si din punct de vedere vizual, dar fara modificari majore. Spoilerul fata a fost inlocuit cu unul mai agresiv, iar spatele atrage atentia prin cele 4 iesiri ale esapamentului (acestea fiind oferite si pentru celelalte versiuni de motorizare).
Urmatorul obiectiv al tunerului este acela de a modifica in viitorul apropiat versiunile turbodiesel BlueEfficiency, dar in asa fel incat sa obtina o crestere de putere si cuplu concomitent cu reducerea consumului si implicit a emisiilor de noxe.
Mercedes E-Klasse Brabus tuning
Mercedes E-Klasse Brabus tuning


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.