Tunerul Merdad va oferi si o versiune coupe a SUV-ului Cayenne. Plus un upgrade serios de putere.

Porsche Cayenne este unul dintre modelele preferate de tunrii din intreaga lume. S-au creat o multime de kituri de exterior si s-au operat o gramada de modificari pentru propulsoarele deja foarte performante create de Porsche. Si totusi, doar cei de la Merdad s-au gandit ca pot oferi si o versiunea coupe, bazata pe a doua generatie a acestui SUV. La cerere, tunerul poate converti si vechea generatie Cayenne intr-un coupe.

Evident, se pierde din aspectul practic, dar se castiga la stil si sportivitate.

Si nu este vorba doar de modificarea caroseriei. Merdad vinde si cu modificari ample la nivelul motorului V8 biturbo de 4,8 litri. Puterea maxima ajunge la 750 CP, iar masina ar putea ajunge la 100 km/h in putin peste 4 secunde.

Inca nu s-a vehiculat nici un pret pentru aceste modificari, dar in mod sigur va fi unul destul de piperat, cel putin pentru modificarea caroseriei si transformarea acesteia in coupe.

Sursa: WorldCarFans/Foto: TopSpeed


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.