Auto 19 August 2010 05:00
Tunerul german Elia a venit deja cu un kit de tuning pentru SUV-ul romanesc, dupa ce a mai modificat si alte modele Dacia.

Elia, tunerul specializat in modificarea modelelor Renault, Nissan – si mai nou, Dacia – a prezentat primul kit oficial de tuning pentru SUV-ul ramanesc. De fapt, vorbim despre doua kituri, unul mai soft si unul ceva mai complex.

Primul kit consta in adaugarea unui bull bar si a unor praguri mai indraznete, dar cel de-al doilea este pentru cei care spun ca Duster-ul de serie chiar arata rau. Nemtii au pregatit un nou set de jante, de 16 inch (18 inch optional), praguri, iesire cromata pentru esapament si… ceea ce va face senzatie printre romani, lumini cu LED-uri.

O alta chestie care va prinde – pentru ca multi romani asteapta un motor mai puternic, fara sa ia in considerare ca asta ar insemna un pret mai mare – se refera la modificarile de motor. Pentru aproape 600 de euro, inginerii de la Elia ridica puterea motorului de 1,5 litri dCi de la 110 CP la 122 CP.

Sursa: Carscoop


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.