La scurt timp dupa lansare, una dintre cele mai senzuale masini produse de Audi a intrat in atentia celor de la Abt.

Tunerul german Abt Sportsline este specializat in modificarea masinilor grupului Volkswagen si era normal sa se ocupe si de una dintre cele mai frumoase masini desenate de Walter de’Silva, Audi A5.

Abt propune pentru AS5, asa cum au denumit ei modelul, un spoiler fata inspirat din cel al lui S5, care schimba discret aspectul masinii in partea inferioara si pune in valoare prizele de aer si farurile de ceata, praguri laterale discrete si spoiler spate foarte sportiv cu difuzor de aer si patru tevi de esapament. Pe langa aceste elemente, Abt a grefat si prize de aer pe aripile fata si un eleron de efect pe capota, care se integreaza armonios cu liniile laterale.

Tratament Abt Sportsline pentru Audi A5Stilul masinii si elementele de tuning sunt subliniate si de combinatia de doua culori preferata de designeri. Desigur, ca orice tuner, Abt poate livra masina vopsita in culorile alese de client, nu neaparat doar in cele utilizate pentru demo-car-ul din fotografii.

Tratament Abt Sportsline pentru Audi A5

Din punct de vedere tehnic, Abt ofera modificari ale managementului electronic al motorului TDI de 3 litri, puterea crescand de la 240 CP la 272 CP. In plus, daca aveti rabdare si bani pentru a-i lasa pe cei de la Abt sa monteze un al doilea turbocompresor, puterea motorului V6 TDI ajunge la 300 CP.

Abt mai propune un kit de suspensii ajustabile, discuri de frana de 280 mm si jante de aliaj de 18, 19 sau 20 de inch.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.