Tunerul Novitec se ocupa de toate marcile care fac parte din grupul Fiat si acum a pus ochii pe Maserati Quattroporte.

Novitec vrea sa lanseze o noua linie de tuning pentru Quattroporte, Novitec Tridente, si modelul prezentat este primul din aceasta linie. Masina nu a suferit modificari semnificative, cei de la Novitec concentrandu-se asupra propulsorului V8 (de la Ferrari) pe care l-au facut sa castige doar 13 CP, prin recalibrarea electronicii si adaptarea unui esapament din otel, care opune mai putina rezistenta la evacuarea gazelor. Putin probabil ca vreun proprietar sa simta cei 13 CP in plus, peste cei 400 CP ai motorului de serie.

Maserati Quattroporte by NovitecSuspensia a fost si ea modificata, amortizoarele fiind de provenienta KW, ajustabile pe doua pozitii. Jantele de 20 de inch sunt incaltate de pneuri Pirelli P-Zero Rosso.

In culoarea neagra si cu jantele de 20 de inch, masina arata foarte bine, dar asteptam modificari mai serioase de la Novitec. Poate un motor de 500 CP. Alti tuneri au aratat ca se poate scoate o putere mai mare chiar si din motoarele Ferrari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.