Dupa tratamentul celor de la Je Design, Audi Q7 pare gata sa provoace berlinele sport.

Kitul estetic pregatit de Je Design este unul cu adevarat impresionant si garanteaza ca prezenta lui Q7 nu va trece neobservata chiar si in compania unor masini mai exclusiviste. Conceput in stilul "wide body", kitul presupune aripi fata/spate mult evazate, unite de bosaje care acopera cam o treime din portiere. Spoilerul fata a fost desenat in asa fel incat sa reduca portanta, iar pentru zona din spate, designerii au pregatit doua elemente foarte interesante. In primul rand e vorba de elementele aplicate pe montantii posteriori si in al doilea rand de eleronul plasat deasupra lunetei. Nu in ultimul rand, patru tevi de esapament din inox sunt gata sa-i impresioneze pe cei care trebuie sa se dea la o parte din fata bolidului.

Jantele propuse de cei de la Je Design sunt unele de 22 inch, iar pentru o cat mai buna stabilitate inginerii au dezvoltat un kit pentru suspensiile pneumatice care permite scaderea garzii la sol.

Audi Q7 by JeDesign: 500 CP si performante de supercar
Inginerii nu s-au multumit cu cei 350 CP oferiti de motorul V8 de 4,2 litri asa ca au montat un compresor, un intercooler, un alt esapament, au umblat la managementul electronic si au inlocuit pistoanele de serie cu unele forjate. Rezultatul? Puterea a crescut la 500 CP, iar cuplul a ajuns la 600 Nm. Asta insemana ca masina atinge acum 270 km/h si accelereaza pana la 100 km/h in 5,7 secunde, in ciuda celor 2,3 tone cat cantareste modelul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.