Unii tuneri considera ca modificarile de design ale masinilor sunt de ajuns pentru a obtine o masina deosebita. Nu este cazul celor de la Abt, al caror Audi S3 se bazeaza pe performantele dinamice.

Tunerul Abt Sportsline a pregatit un tratament cu steroizi pentru modelul Audi S3, partea de design fiind reprezentata doar de jantele AR de 19 inch, care arata foarte bine si de esapamentul modificat, destinat sa faca deosebirea intre un S3 obisnuit si cel al lui Abt, cand se apasa puternic acceleratia.Audi S3 by ABTDin punct de vedere tehnic, deosebirile fata de modelul de serie sunt mai substantiale, specialistii Abt reusind sa scoata din propulsorul de 2 litri TFSI 310 CP, adica cu 45 mai mult decat varianta de serie. Cuplul maxim a urcat si el de la 350 Nm la 420 Nm.

Audi S3 by ABT
Masina reuseste sa ajunga la 100 km/h in doar 5,4 secunde si sa atinga o viteza maxima de 258 km/h. Pentru imbunatatirea manevrabilitatii, S3-ul a primit un kit de suspensii ma dure, ale caror setari finale au fost facute de pilotul DTM, Christian Abt.

Pretul pentru aceste modificari este de aproximativ 1.800 euro (cu toate taxele), in Germania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.