Oricat ar fi de special coupe-ul cu patru usi al lui Mercedes, tunerii sunt intotdeauna de parere ca se poate si mai mult.

Chiar daca nu afiseaza performantele lui Brabus Rocket, ART GTR impresioneaza prin aspectul agresiv, sursa de inspiratie fiind masinile din DTM (Campionatul German de Turisme). Germanii au muncit destul de serios la design-ul masinii, spoilerul fata, prizele de aer de pe laterale si jantele sport facand masina sa arate mai agresiv, fara a pierde insa din eleganta.

Cele patru tevi de esapament arata ca inginerii de la ART Tuning au umblat si sub capota masinii. Modelul de la care s-a plecat este un CLS 350. Motorul masinii a primit cadou un compresor mecanic, care a urcat puterea la 374 CP, cuplul maxim ajungand la 510 Nm.

Mercedes CLS preparat de ART Tuning
Cei de la ART Tuning nu au spus nimic despre performantele dinamice ale masinii, dar este de asteptat ca acestea sa fie excelente, avand in vedere ca puterea lui GTR374 (numele complet al masinii) este cu 102 CP mai mare decat cea dezvoltata de versiunea de serie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.