Cand apare o masina pe care o admiri asa cum este si crezi ca nu se poate/nu e nevoie de mai mult, apare si cate un tuner care te contrazice.

Mai puternic decat Ferrari Enzo! Mercedes CL65 by RenntechIn acest caz e vorba de Renntech, un tuner specializat pe modele Mercedes. "Subiectul" este modelul CL 65AMG, care in varianta de serie dezvolta 612 CP. Multi ar spune ca 612 CP sunt mai mult decat suficienti, dar nu si americanii de la Renntech. Acestia au dezvoltat un pachet care duce puterea propulsorului V12 supraalimentat cu doua turbocompresoare la valoarea de 695 CP, cuplul maxim fiind de 1.205 Nm. Inginerii au reusit aceasta performanta prin modificari intense la sistemul electronic de management al motorului, dar si prin schimbari la intercooler si filtre de aer sport.

Mai puternic decat Ferrari Enzo! Mercedes CL65 by RenntechModificarile de design n-au fost o prioritate pentru Rentech, asa ca masina nu-si sustine posibilitatile dinamice printr-un design deosebit. Softul de origine Rentech care a fost aplicat lui CL 65 AMG este dispobnibil si pentru S65 AMG si SL65 AMG.

Modificarile in cazul coupe-ului CL costa aproape 20.000 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.