Novitec a pregatit un kit complet pentru versiunea Spider a lui F430.

655 CP! Ferrari F430 Spider de la NovitecNovitec ofera pasionatilor de Ferrari un kit complet de tuning, care nu are cum sa ii lase indiferenti. Motorul V8, deja foarte puternic si in varianta de serie, a primit doua compresoare si o reclalibrare de ECU care duc puterea maxima la valoarea de 655 CP, adica la doar 5 CP diferenta de ce poate motorul V12 al lui Enzo!

655 CP! Ferrari F430 Spider de la NovitecSuspensia este si ea intens modificata, amortizoarele KW putand ridica garda la sol, in partea din fata, cu 42 mm la o simpla comanda de buton, pentru ca spoilerul sa fie ferit de lovituri pe drumuri mai putin bune. Peste o anumita viteza insa, garda la sol este redus automat, masina fiind aproape lipita de sosea. Din pacate, datele despre performantele dinamice nu sunt inca disponibile, dar e aproape sigur ca acestea sunt excelente, mult peste ce poate versiunea de serie data fiind diferenta de putere.

Cat despre kitul de exterior....pozele spun totul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.