Geigercars.de sunt cunoscuti pentru pasiunea pe care o au pentru modelele americane si o dovedesc inca o data cu Chevrolet Corvette Black Edition.

Corvette Z06 Black Edition -Tuning german pentru masina sport a AmericiiDaca locuiti in Europa si aveti chef de un tuning pentru masina americana din dotare nu aveti prea mult de cautat. Geigercars.de se ocupa cam de tot ce se poate, asta chiar daca sunt germani.

Dodge, Chrysler, Jeep, Hummer si cam toate masinile americane mai cunoscute isi pot gasi un kit de tuning la Geigercars.de. Ultima creatie a germanilor este un kit mai fioros pentru Corvette Z06, care se numeste, din motive evidente - Black Edition.

Corvette Z06 Black Edition -Tuning german pentru masina sport a AmericiiChiar daca motorul V8 de 7 litri al modelului Z06 reuseste sa livreze 512 CP, deloc putini, Geigercars.de au facut in asa fel incat sa obtina 542 CP. Se pare ca nici asta nu i-a multumit pe deplin asa ca au pregatit Corvette Z06 Black Edition al carui V8 furnizeaza 592 CP.

Germanii nu au spus nimic despre performate, dar daca ne gandim ca 512 CP sunt suficienti pentru ca masina de serie sa ajunga la 100 km/h in 3,9 secunde, inseamna ca aproape 600 CP ar trebui sa faca o diferenta vizibila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.