Germanii de la AC Schnitzer propun un kit de tuning pentru cea mai mica decapotabila de la BMW.

BMW Seria 1 Cabrio preparat de AC SchnitzerSe apropie vara, anotimpul preferat al decapotabilelor. Si cum o decapotabila de serie nu este pentru cei pretentiosi, AC Schnitzer propune ceva mai pesonalizat.

Germanii au lucrat la un kit de tuning, exterior dar si tehnic pentru BMW Seria 1 Cabrio. Vizual, atrage atentia spoilerul fata mai agresiv, si probabil mai aerodinamic, in timp ce spatele beneziciaza de un nou design al partii inferioare si de un difuzor de aer care sa "spuna" clar ca masina a mai trecut pe undeva dupa ce a iesit pe poarta uzinei.

BMW Seria 1 Cabrio preparat de AC SchnitzerPartea tehnica a fost si ea modificata, motoarele BMW primind un surplus insemnat de putere. Astfel, motorul de 3 litri si 306 CP a ajuns la 360 CP, cel turbo diesel (biturbo) de 2 litri si 204 CP dispune de 240 CP, iar motorul turbodiesel de 2 litri are puterea marita la 200 CP (de la 177 CP).

AC Schnitzer nu a dezvaluit deocamdata performantele cu aceste upgrade-uri, dar a pregatit un nou vitezometru calibrat pana la 320 km/h. Putin probabil totusi ca vreunul din aceste motoare sa ajunga la o asemenea viteza...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.