Desi nu are o experienta prea mare in domeniu, tunerul ENCO a reusit sa creeze un kit de senzatie pentru Cayenne Turbo.

Porsche Cayenne Turbo - Tuning de efect de la ENCOPorsche Cayenne chiar nu duce lipsa de tuneri care sa se ocupe de el, dar cei de la ENCO au reusit sa creeze ceva deosebit, cu nimic mai prejos fata de kit-urile unor nume mari ale tuningului.

Cei de la ENCO au luat in vizor modelul Cayenne Turbo, evident din cauza motorului foarte puternic, pe care au reusit sa-l "duca" la 550 CP/6.100 rpm (de la 500 CP). Cuplul maxim a crescut pana la 730 Nm. Masina accelereaza d ela 0 la 100 km/h in 4,9 secunde si atinge o viteza maxima de 282 km/h.

Porsche Cayenne Turbo - Tuning de efect de la ENCOOricum, de acesta data nu performantele tehnice atrag atentia in primul rand, ci kitul de tuning pentru exterior. Masina, numita 550 GT Biturbo, a primit un nou spoiler fata, cu grila mai mare si prize de aer mai mari, praguri, eleron si difuzor de aer in partea inferioara a spoilerului spate.
Cel mai mare efect il au insa jantele de 23 de inch, negre cu model deosebit si contur cromat.

Porsche Cayenne Turbo - Tuning de efect de la ENCOMasina a fost lasata mai jos cu 50 mm prin reprogramarea modulului electronic al suspensiilor cu perne de aer.
La interior se remarca volanul cu o alta forma si combinatia de culori a scaunelor imbracate in piele.

ENCO 550 GT Biturbo costa 170.000 euro, dar acesta e doar un pret de pornire. In functie de personalizarile si dotarile in plus dorite de client se poate ajunge la un pret semnificativ mai mare.

Porsche Cayenne Turbo - Tuning de efect de la ENCO


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.